Reklaam sulgub sekundi pärast

MÄNGI KAASA! Kui hästi tunned sa Eesti rallisporti? Vasta ja võida pääsmed suurimale Eesti rallisündmusele!

Eesti rallimäng
Eesti rallimäng — FOTO: Sport.tv3.ee

Mäng on lõppenud! Palju õnne Teet Sarnik!
---
Ralli on spordiala, mis võib pakkuda palju põnevust ja naudingut neile, kellele meeldib kiirus, adrenaliin ning võistlusmoment. Kuna eestlased on rallirahvas, siis enne suurt rallisündmust pöörame tähelepanu rallispordile Eestis.

Tahame välja selgitada, kui hästi oled sa kursis Eesti rallispordi ajalooga. Kõigi õigesti vastanute vahel läheb loosi tõelisele rallifännile vääriline auhind - pääs Rally Estoniale. 4 päeva pääsmed võimaldavad ligipääsu kõikidele WRC Rally Estonia pealtvaatamisaladele kõigil neljal ürituse toimumise päeval. Suur rallisõprade üritus toimub juba 20.07. Võitja saab 2 pääset digitaalsel kujul.

Auhinna paneb välja TonyBet - ligi 20 aastase kogemusega tunnustatud ja kiiresti kasvav spordiennustuse- ja meelelahutuskeskkond.

TonyBetist leiab iga spordisõber oma lemmikud maailmaspordi tippsündmused ja lisaks ennast TonyBeti blogi vahendusel põnevate spordisündmustega kursis hoida.

Kiire ja usaldusväärne ennustuskeskkond on avatud 24/7.

eesti ralli
Tonybet.com — FOTO: Tonybet

EESTI RALLIMÄNGU KÜSIMUSED:

EESTI RALLIMÄNGU OSALEMISE TINGIMUSED:

1.Mängu korraldaja on All Media Eesti AS (registrikood 10014747, aadress Peterburi tee 81 Tallinn 13816). Privaatsuspõhimõtted leiad SIIT

2. Auhind on 2 x 4-päeva Rally Estonia pass (digitaalsel kujul), mille paneb välja Tonybet (Registrikood 12103082, Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Pärnu mnt 31-53, 10119 KMKR EE101514709; e-mail [email protected])

3. Mäng toimub ajavahemikus 6.07.23 kuni 16.07.23

4. Mängus osalevad kõik, kes vastavad õigesti mängus esitatud küsimustele, on privaatsus tingimustega nõustunud ning kelle vanus on rohkem, kui 21. eluaastat.

5. Mängus saab registreemiseks kasutada ühte emaili vaid ühe korra.

6. Võitjad kuulutatakse välja 17.06.2023 siin auhinnamängu lehel. Võitjatega võetakse ühendust 17.06.23, vastamiseks on aega 24 tundi. Kui kirjale pole vastatud, on mängu korraldajal õigus välja loosida uus võitja.

7. Võidetud auhinda ei asendata teise auhinnaga ega hüvitata selle maksumust rahas.

8. Mänguga seotud lisainformatsiooni saab pöördudes e-postiaadressil [email protected]

9. Kõik pretensioonid seoses mängu korraldamise ja/või läbiviimisega palume saata kirjalikult e-postiaadressil [email protected]