Reklaam sulgub sekundi pärast

Jalgpall

toetab Chanz

2018. aastal Premium liiga parimaks mängijaks valitud ning 5-kordne Eesti meister Zakaria Beglarishvili liitus JK Narva Transiga

Zakaria Beglarishvili
Zakaria Beglarishvili — FOTO: JK Narva Trans Facebook

JK Narva Trans annab teada, et meeskonnaga on tulevaks hooajaks liitunud 5-kordne Eesti meister Zakaria Beglarishvili, kes hakkab mängima numbri 49 all.

Narva Trans kirjutab enda Facebook leheküljel: "Oleme rõõmsad ja tervitame 5-kordset Eesti meistrit meie meeskonnas! Gruusia-Eesti ründav poolkaitsja on mänginud Ajax Amsterdami noortemeeskonnas ja mitmetes Gruusia klubides, kuid profijalgpalluriks kujunes ta Tallinna Floras. Oma pika karjääri jooksul on ta mänginud ka Ungari Gonvedis, Soome klubides SIK ja KTP."

"Aastatel 2021-2023 mängis ta Levadia eest, kust siirdus aasta tagasi Usbekistani Turonisse ning mängis eelmise hooaja teise poole Gruusia FC Gagra meeskonnas."

"Floraga Beglarishvili võitis 10 trofeed (4 meistritiitlit, 3 karikat, 3 superkarikat), Levadiaga tuli ta Eesti meistriks, karika- ja superkarikavõitjaks. Hooajal 2018 nimetati Zakaria Premium liiga parimaks mängijaks, hooajal 2022 tuli ta meistriliiga parimaks väravalööjaks, lüües 21 väravat."

Jalgpall

toetab Chanz